Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Στο www.Popovrisaki.gr έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις με διάφορους τρόπους. Kατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, επιλέγεις ένα από τα παρακάτω:
 

Πληρωμή με Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα (μέσω PayPal)


Σου δίνεται η δυνατότητα αν το επιθυμείς να πληρώσεις με την χρεωστική/πιστωτική σου κάρτα σε ένα μόλις λεπτό. Και η ασφάλεια των συναλλαγών; Σε εξασφαλίζει η μεγαλύτερη εταιρία online τραπεζικών συναλλαγών PayPal. Κανένα από τα προσωπικά σου στοιχεία δεν παραμένει σε εμάς. Επιλέγοντας να πληρώσεις με κάρτα, ανακατευθύνεσαι στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal και εκεί επιλέγεις να πληρώσεις με την χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Προσθέτεις τα στοιχεία σου και η πληρωμή έγινε!
 


Αντικαταβολή


Αν επιλέξεις την πληρωμή μέσω αντικαταβολής τότε θα πληρώσεις για το προϊόν  που έχεις επιλέξει, την στιγμή που θα το παραλάβεις. 

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείς να πληρώσεις πραγματοποιώντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.  Στην περίπτωση που επιθυμείς να προβείς σε αγορά προϊόντος μέσω τραπεζικής κατάθεσης, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου επιλέγεις τρόπο πληρωμής "Μέσω τραπεζικής κατάθεσης" και συνεχίζεις την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου. Στην συνέχεια ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για την τηλεφωνική επιβεβαίωση και ύστερα καταβάλεις το ποσό που θα σου γνωστοποιηθεί στον παρακάτω λογαριασμό: 


Alpha bank:  GR26 0140 5410 5410 0200 2017184


* Στην αιτιολογία κατάθεσης σημειώστε: ΟΝΟΜΑ-ΕΠΙΘΕΤΟ & ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΕφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση (με τα στοιχεία σου να αναγράφονται στο καταθετήριο), στέλνεις αντίγραφο του καταθετηρίου μέσω fax στο 2751 500 500 ή μέσω email στο info@popovrisaki.gr και η παραγγελία σου θα αποσταλεί άμεσα.