Αιμορροΐδες Αντιμετώπιση στο Σπιτι με Μπιντέ

 

Υπολογίζεται ότι εως και τρία τέταρτα του πληθυσμού αντιμετωπίζει πρόβλημα με αιμορροΐδες σε κάποιο σημείο της ζωή τους. Για κάποιους το πρόβλημα είναι παροδικό ενώ για κάποιους άλλους τα συμπτώματα θα κρατήσουν για αρκετό καιρό και θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους με δυνατές εξάρσεις μια-δυο φορές το χρόνο. Όποιος έχει υποφέρει από αιμορροΐδες ξέρει πόσο επίπονο και άβολο πρόβλημα είναι. Σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται η επίσκεψη σε γιατρό για την επίλυση του προβλήματος με φάρμακα ή ακόμα και εγχείρηση. Ευτυχώς υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για την αποτελεσματική και οριστική αντιμετώπιση των αιμορροΐδων και αυτός είναι η χρήση του μπιντέ.

 

 

χαρτί υγείας νερό

 

 

Νιώσε πραγματική καθαριότητα με τη χρήση νερού

 

 

Αν θες να καθαρίζεσαι μετά τη χρήση της τουαλέτας χωρίς τον πόνο που δημιουργούν οι αιμορροΐδες το ποποβρυσακι είναι μία λύση που πρέπει να λάβεις υπόψη σου. Ο πόνος απο αιμορροΐδες εμφανίζεται όταν οι φλέβες φουσκώσουν κάτω από το δέρμα στην περιοχή που βρίσκεται ακριβώς γύρω από το εξωτερικό και στο εσωτερικό του πρωκτού. Αυτή η περιοχή γίνεται γρήγορα διογκωμένη και διασταλμένη, καθιστώντας την πληγείσα περιοχή ακόμη πιο ευαίσθητη από πρίν. Όταν σκουπίζουμε με στεγνό χαρτί υγείας το αποτέλεσμα είναι πόνος, λόγω της τριβής που δημιουργείται. Επίσης η χρήση χαρτιού μεγαλώνει κατά πολύ την πιθανότητα μόλυνσης της περιοχής λόγω του ότι το στεγνό χαρτί μεταφέρει ακαθαρσίες πάνω σε ανοιχτές πληγές.

 

 

Xρησιμοποιώντας το PopoVrisaki μπορείτε πραγματικά να αποτρέψετε περαιτέρω αιμορροΐδες αλλά και να ελαφρύνετε τον πόνο εκείνων που ήδη έχετε. Τα οφέλη μιας τέτοιας συσκευής είναι διπλά, βελτιώνει την υγεία της περιοχής αλλά και ανακουφίζει τον πόνο που σχετίζεται με την αιμορροΐδες. Αν ήδη πάσχετε από αιμορροΐδες, τότε είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να επιδεινώσετε την κατάσταση ακόμη περισσότερο εάν δεν φροντίζετε καλά την περιοχή. Η χρήση του χαρτιού υγείας επιδεινώνει την κατάσταση με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερος χρόνος μέχρι να να σταματήσει η έξαρση και να πάψει ο πόνος.

 

 

Αν έχετε αντιμετώπισει πρόβλημα με αιμορροΐδες ή αν είστε επιρρεπείς στην ανάπτυξή τους, τότε είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας τα οφέλη ενός μπιντέ, όπως το PopoVrisaki. Το μπιντέ PopoVrisaki μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας, να μειώσει τον πόνο και την ενόχληση από τις αιμορροΐδες αλλά και να αποτρέψει την επανεμφάνισή τους.

 

 

χρηση μπιντέ

 

Εγκατάστησε μπιντέ στην τουαλέτα σου σε 5 λεπτά