Menu
Your Cart
Για την εξυπηρέτηση σας χρησιμοποιούμε cookies, δείτε την πολιτική απορρήτου (GDPR) εδώ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΙΝΤΕ RSS Feed

Το Popovrisaki είναι ένα έξυπνο σύστημα μπιντέ που μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα Ελληνικά μπάνια σε 5 λεπτά.

19 Mar Μοντέρνες Ιδέες για Ανακαίνιση Μπάνιου
popovrisaki_blog 0 51316
Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω για να αποφύγετε πιθανόν λάθη στην ανακαίνιση του μπάνιου σας   Πρόσθεσε 'οπτικό' χώρο με καθρέφτες Ένα απο τα πιο συχνά προβλήματα στην ανακαίνιση μικρού μπάνιου είναι η έλλειψη χώρου. Η πρόσθεση πραγματικού χώρου είναι σχεδόν πάντα αδύνατη αλλά αυτό δεν είναι ανυ..
04 Apr Χαρτί Υγείας εναντίον Μπιντέ - Ποιός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος καθαρισμού;
popovrisaki_blog 0 7572
  Με την χρήση μπιντέ μπορείτε να έχετε το πιο υγιεινό τρόπο καθαρισμού μετά τη χρήση τουαλέτας και να μειώσετε το κόστος στο χαρτί υγείας εως και 90%. Το σύστημα μπιντέ PopoVrisaki μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα Ελληνικά μπάνια σε 5 μόλις λεπτά χωρίς τη βοήθεια υδραυλικού.   Η χρήση χαρτι..
13 Feb Χαρτί Υγείας - Σώσε 90% στο κόστος χαρτιού υγείας
popovrisaki_blog 0 12855
ΣΩΣΕ ΕΩΣ 90% ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ     Σώσε εως 90% στο χαρτί υγείας. Με την χρήση μπιντέ μπορείτε να μειώσετε το κόστος στο χαρτί υγείας εως και 90%. Το σύστημα μπιντέ PopoVrisaki μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα Ελληνικά μπάνια σε 5 μόλις λεπτά χωρίς τη βοήθεια υδραυλικού. Έχετε ποτέ αναρωτηθε..
16 Jan Λεκάνη Τουαλέτας
popovrisaki_blog 0 17827
Το PopoVrisaki είναι απαραίτητο αξεσουάρ κάθε λεκάνης τουαλέτας μπορεί να μειώσει το κόστος στο χαρτί υγείας εως και 90% και δεν πρέπει να λείπει από το Ελληνικό μπάνιο. Εγκαθίσταται σε 5 λεπτά χωρίς βοήθεια από υδραυλικό.           Ας δούμε λοιπόν τις επιλογές που έχει κάποιος όσον αφορά ..
02 Sep Χαρτί Υγείας Οικονομικό η Ακριβό - PopoVrisaki
popovrisaki_blog 0 14930
Το PopoVrisaki είναι φθηνότερο και απο το πιο οικονομικό χαρτί υγείας.   Με €29,90 μπορείτε να σώσετε εως 90% στο χαρτί υγείας χρησιμοποιώντας το σύστημα μπιντέ PopoVrisaki. Μπορεί να εγκατασταθεί σε 5 λεπτά σε όλα τα Ελληνικά μπάνια, προσφέρει υγιεινή και φρεσκάδα μετά την χρήση της τουαλέτας. Το..
22 Aug Πως χρησιμοποιείται ο μπιντες;
popovrisaki_blog 0 72607
Αφαιρούμε το εσώρουχο μας Καθόμαστε πάνω στον μπιντέ κοιτόντας τον τοίχο Ανοίγουμε την βρύση για το νερό Αφήνουμε αρκετό νερό να τρέξει και να καθαρίσει την περιοχή Χρησιμοποιούμε λίγο χαρτί υγείας ή μια πετσέτα για να στεγνώσουμε Φοράμε ξανά τα ρούχα μας Πλένουμε τα χέρια μας ..
10 Aug 5 Σημαντικά όφέλη απο τη χρήση το μπιντέ
popovrisaki_blog 0 24171
Η Ελλάδα έχει έναν από τους χαμηλότερους συντελεστές στην χρήση του μπιντέ ανά σπίτι. Σε πολλές Ασιατικές αλλά και Ευρωπαϊκές χώρες η χρήση του μπιντέ ανά σπίτι ξεπερνά το 40% και σε μερικές από αυτές φτάνει μέχρι και το 80%. Στην Ιαπωνία, για παράδειγμα, σπάνια θα βρει κάποιος τουαλέτα που να μην έ..
20 May Προσοχή στις
popovrisaki_blog 0 19340
'Oπως συμβαίνει με όλα τα καινοτόμα προϊόντα, έτσι και το PopoVrisaki αντιγράφηκε σύντομα μετά την πρώτη του τηλεοπτική διαφήμιση. Οι επιτήδειοι πωλούν παρόμοια σετ μπιντέ χειρός, στην ίδια ή και υψηλότερη τιμή με το αυθεντικό PopoVrisaki. (διαφημίζουν τιμή χωρίς κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής..
01 Jan Η Επιστροφή του Μπιντέ στο Μοντερνο Μπάνιο
popovrisaki_blog 0 17266
  Είναι αναμφισβήτητη αλήθεια πως η τεχνολογία έχει καλυτερεύσει τις συνθήκες διαβίωσης, αγγίζοντας κάθε πλευρά τις καθημερινής μας ζωής μέσα στο σπίτι. Νέα υλικά και τεχνολογίες μας κρατάνε ζεστούς το χειμώνα, ψύχουν τα σπίτια μας το καλοκαίρι και προσφέρουν καθαρό τρεχούμενο νερό σε οποία θερμοκρ..
03 Dec Τι κοινό έχει το Κονκορντ με το μπιντέ
popovrisaki_blog 0 6103
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο τελευταίος αιώνας έχει φέρει τις μεγαλύτερες και πιο ανατρεπτικές αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή. Πράγματα που σήμερα θεωρούμε δεδομένα, θα αποτελούσαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας πριν από 100 χρόνια. Δυο από τους τομείς που είδαν τις πιο ραγδαίες εξελίξεις είναι α..
07 Mar Η Διαφήμιση μας στην Τηλεόραση
popovrisaki_blog 0 4108
Η Διαφήμιση μας όπως προβληθηκε στα Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια          ..
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)