Τα ενοικιαζόμενα καταλύματα τύπου airbnb έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά, αφού πλέον πρώτα ελέγχουμε τη δική τους διαθεσιμότητα πριν κλείσουμε τις επόμενες εκδρομές μας. Σύμφωνα με την SYNCBNB, η Ελλάδα σημείωσε σχεδόν 30% αύξηση των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων της το έτος του 2018. Αυτό με τη σειρά του επιτρέπει σε όλη τη βιομηχανία διακόσμησης, επίπλων, οικιακών εξοπλισμών και ανακαινίσεων να αυξήσουν την δραστηριότητά τους και να μας δείχνουν νέες ιδέες διακόσμησης και αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων.

 

Κοιτάμε τα ανακαινισμένα σπίτια και ζηλεύουμε τις μοντέρνες ιδέες, τα χρώματα και τον φωτισμό. Η ανάγκη του εκσυγχρονισμού των ενοικιαζόμενων κατοικιών φέρνει νέα προϊόντα για όλο το σπίτι. Στατιστικά, η προτεραιότητα στις ανακαινίσεις είναι οι χώροι της κουζίνας και του μπάνιου. Θα σταθούμε στον χώρο του μπάνιου, όπου τα φώτα led, τα τρισδιάτατα πατώματα και τα έντονα χρώματα έχουν κάνει δυναμική είσοδο ωστόσο τελευταία έχει κάνει την εμφάνιση του ένα πρωτότυπο προιόν που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον και εισάγει μια νέα «καθαρή» ιδέα στο WC. Ο μπιντές χειρός είναι το δημοφιλέστερο gadget που έχει κατακλύσει την αγορά των ενοικιαζόμενων δωματίων τύπου airbnb. Το Popovrisaki ™ είναι το πρώτο ολοκληρωμένο σετ μπιντέ που παρουσιάστηκε στην Ελλάδα.

 

Αυτό είναι το τηλέφωνο λεκάνης που εγκαθιστούν σε όλα τα σπίτια airbnb

 Το μπιντέ χειρός Popovrisaki διατίθεται σε δύο εκδόσεις, και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για την τοποθέτηση του

 

Τι είναι το ντουζάκι λεκάνης

 

Θα το συναντήσετε με πολλά ονόματα όπως μπιντέ χειρός ή βρυσάκι τουαλέτας ή ντους τουαλέτας και θυμίζει ένα τηλέφωνο μπάνιου που τοποθετείται δίπλα στην λεκάνη και χρησιμοποιείται για την σωματική υγιεινή, μετα την χρήση της τουαλέτας. Πολλές φορες εξυπηρετεί και στον καθαρισμό της λεκάνης, σε όσα μπάνια δεν έχουν κοντά παροχή νερού. Είναι εύχρηστο και μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα ανάλογα με τη διάταξη του μπάνιου. Επιπλέον, βοηθά στην μείωση της υπερβολικής κατανάλωσης χαρτιού υγείας είτε για τον καθαρισμό της λεκάνης ή του σώματος. Το ντους λεκάνης, όπως θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε πιο απλά, μειώνει τα μικρόβια από το καλάθι της τουαλέτας, αφήνοντας τον χώρο του μπάνιου πιο καθαρό, δίνοντας ευχάριστη μυρωδιά και αίσθηση φρεσκάδας στο χώρο. Η αυξημένη ζήτηση για το τηλέφωνο μπιντέ, οδήγησε την εταιρία Popovrisaki™ να προσθέσει και ένα νέο ανοξείδωτο μοντέλο, το οποίο έχει ιδιαίτερα αυξημένη αντοχή στον χρόνο και την πιθανή κακή χρήση των επισκεπτών σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

 

Το ντουζάκι τουαλέτας κανει θραύση σε ενοικιαζόμενα σπίτια τύπου airbnb

Το σύστημα μπιντέ Popovrisaki τοποθετείται εύκολα, σε μόλις 5', χωρίς την βοήθεια υδραυλικού. Δείτε οδηγίες εγκατάστασεις για το popovrisaki εδώ

 

Δείτε εδώ: Τοποθέτησε το Popovrisaki στο μπάνιο σου σε 5'

 

Αέρας εξωτερικού

 

Πολλοί ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων τύπου airbnb το εγκαθιστούν στους δικούς τους χώρους, καθώς οι επισκέπτες από το εξωτερικό το ζητούν και το αναζητούν. Στο εξωτερικό, ο μπιντές είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού μπάνιου τους, καθώς γνωρίζουν ότι είναι καλός για την υγεία τους. Μάλιστα, σε πολλές χώρες θεωρείται και εξοπλισμός πολυτελείας! Τουρίστες από την Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και ιδιαίτερα την Ιαπωνία, νιώθουν σίγουρα πιο οικεία όταν συναντούν ανέσεις της χώρας τους, στη χώρα διακοπών τους.

 

Οικονομια στην χρήση χαρτιού υγείας με τον νέο τηλέφωνο τουαλέτας popovrisaki

 

Οικονομία στο μπάνιο

 

Δε θα μπορούσε να μην αναφερθούν τα οικονομικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το βρυσάκι τουαλέτας σε όλων των ειδων τα ξενοδοχεία, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και στα διαμερίσματα τύπου aibnb. Αρχικά, μειώνει δραστικά την κατανάλωση χαρτιού καθώς ο επισκέπτης χρησιμοποιεί νερό για να πλυθεί μετά την χρήση της τουαλέτας, επιπλέον οδηγεί σε μείωση των χρησιμοποιούμενων καθαριστικών και η επιχείρηση εξοικονομεί χρήματα ακόμα και από την περιορισμένη αλλαγή της απαραίτητης σακούλας του κάδου. Ο επισκέπτης δε θα χρειαστεί να κάνει ντους για να καθαριστεί, γιατί με τον μπιντέ χειρός θα φροντίσει τον εαυτό του τοπικά εξοικονομώντας χρόνο για τον ίδιο και χρήμα για τον ιδιοκτήτη. Τέλος, είναι ιδανικό για τους επισκέπτες με κινησιακά προβλήματα, απαραίτητο σε εγκύους αλλά και σε πολυμελείς οικογένειες ώστε να μην καταναλώσουν τόνους χαρτιού.

 

Πως να μειώσετε το οικολογικό σας αποτύπωμα με το τηλέφωνο λεκάνης popovrisaki

 

Προστασία του περιβάλλοντος

 

Ένα απο τα σημαντικά πλεονεκτηματα είναι η οικολογική του φύση. Πολλές νέες επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας προβάλλουν τον οικολογικό τους χαρακτήρα και κάνουν το παν για να μειώσουν το οικολογικό τους αποτύπωμα, με αποτέλεσμα να προσελκύουν επισκέπτες με την ίδια νοοτροπία από όλο τον κόσμο. Το ντους λεκάνης Popovrisaki ™ ταιριάζει απόλυτα στο φρέσκο οικολογικό προφίλ αυτών των επιχειρήσεων και δεν πρέπει να λείπει από τους σύγχρονα και οικολογικά εξοπλισμένους χώρους.

 

Κατεβάστε την πινακίδα dont throw papers in the toilet με το ντουζάκι λεκάνης popovrisaki

 

Don’t throw paper in the toilet

 

Άλλος ένας λόγος που ο μπιντές χειρός είναι απαραίτητος στα μπάνια των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων είναι το ελληνικό αποχετευτικό σύστημα. Οι σωλήνες αποχέτευσης είναι στενοίο και δεν δέχονται εύκολα τα χαρτιά που συνηθίζουν να πετούν οι επισκέπτες στην λεκάνη, έτσι πολλές φορές βουλώνουν και η συχνή απόφραξη αποτελεί πονοκέφαλο για τους ιδιοκτήτες αλλά και αυξάνει δραματικά το κόστος συντήρησης της επιχείρησης τους. Με τον μπιντέ χειρός και τη μείωση χρήσης χαρτιών, αποφεύγεται αυτός ο κίνδυνος. Τέλος, το ντους τουαλέτας οδηγεί στον αφανισμό της ακατανόητης ταμπέλας «Μην πετάτε χαρτιά στην λεκάνη / Don’t throw paper in the toilet» καθώς οι επισκέπτες εξωτερικού δεν γνωρίζουν τα μειονεκτήματα του αποχετευτικού μας συστήματος και η χρήση καλαθιού τους φαίνεται παράδοξη και δυσφημεί την χώρα μας.

 

Το ντουζάκι μπάνιου Popovrisaki™ θα το βρείτε αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.popovrisaki.gr καθώς πωλείται μόνο online και είναι το μόνο αυθεντικό τηλέφωνο τουαλέτας που περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για την τοποθέτηση του (διακόπτη ροής, σπιράλ, βάση στήριξης τοίχου και το τηλέφωνο τουαλέτας). Το βρυσάκι τουαλέτας Popovrisaki™ είναι κατοχυρωμένο εμπορικό όνομα, προσοχή στις απομιμήσεις.