1. Αφαιρούμε το εσώρουχο μας

  2. Καθόμαστε πάνω στον μπιντέ κοιτόντας τον τοίχο

  3. Ανοίγουμε την βρύση για το νερό

  4. Αφήνουμε αρκετό νερό να τρέξει και να καθαρίσει την περιοχή

  5. Χρησιμοποιούμε λίγο χαρτί υγείας ή μια πετσέτα για να στεγνώσουμε

  6. Φοράμε ξανά τα ρούχα μας

  7. Πλένουμε τα χέρια μας

 Δείτε εδώ: Το Νέο Μπιντέ Χειρός 

 

pos-xrisimopoio-mpinte pos-xrisimopoio-mpinte pos-xrisimopoio-mpinte pos-xrisimopoio-mpinte

 

Τα παραπάνω είναι τα τυπικά βήματα χρήσης μπιντέ για τα επικαθήμενα μοντέλα, με κάθετο πίδακα, όπως αυτο που φαίνεται πρώτος στις παραπάνω φωτογραφίες. Αυτός ο τύπος είναι κοινός γνωστός ως μπιντές συντριβάνι. Αυτά τα βήματα είναι λίγο διαφορετικά όταν πρόκειται για μπιντέ άλλου τύπου όπως για παράδειγμα με τη βρύση από πάνω, όπως αυτός που φαίνεται δεύτερος στις παραπάνω φωτογραφίες. Σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να καθόμαστε πάνω αλλά να πλησιάζουμε τα οπίσθιά μας κοντά στη βρύση όταν αυτή είναι ανοιγμένη και τρέχει νερό. Tέλος αν προτιμάμε μπορούμε να γεμίσουμε τον μπιντέ με νερό, έχοντας κλείσει τη βαλβίδα, και αφού η λεκάνη είναι γεμάτη νερό να βουτήξουμε τα οπίσθιά μας μέσα σε αυτή

 

Τα βήματα για τη χρήση σύστημα μπιντέ λεκάνης Popovrisaki είναι πολύ πιο απλά, λόγω του σχεδιασμού του. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσουμε το εσώρουχο μας μιας και το τηλέφωνο μπιντέ παρέχει καθαρό νερό με πίεση που μπορούμε να ορίσουμε πατώντας το κουμπί. Στο παρακάτω βιντεάκι μπορούμε να δούμε πόσο εύκολο να χρησιμοποιήσουμε το σύστημα μπιντέ Popovrisaki στη λεκάνη.

 

 

χρηση μπιντέ

 

 

Το σύστημα μπιντέ λεκάνης Popovrisaki μας επιτρέπει να εγκαταστήσουμε ένα μπιντέ στην τουαλέτα μας, με ελάχιστο κόστος, μέσα σε μόνο λίγα λεπτά. Είναι σχεδιασμένο στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο για την Eλληνική αγορά έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε σχεδόν όλα τα μπάνια με τη χρήση ενός κάβουρα ή μιας πένσας.

 

 

σύστημα μπιντε popovrisaki

 

σύστημα μπιντε popovrisaki

 

Ο μπιντές ήταν ένα βασικό αξεσουάρ της τουαλέτας μέχρι τη δεκαετία του 80, αλλά λόγω έλλειψης χώρου στα αστικά κέντρα, οι μπιντέδες αφαιρέθηκαν από τα περισσότερα διαμερίσματα. Έτσι πολλοί από εμάς δεν ξέρουμε τι είναι και πώς λειτουργεί ο μπιντές και δεν έχουμε ποτέ πεί την φράση κάνω μπιντέ. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είναι ένα αναπόσπαστο αξεσουάρ κάθε τουαλέτας μιας και προσφέρει φρεσκάδα και υγιεινή σε όλους όσους το χρησιμοποιούν. Μας βοηθά να κρατάμε την επίμαχη περιοχή καθαρή μετά τη χρήση τουαλέτας, αποφεύγοντας μολύνσεις και ερεθισμούς.